Компанія Warner Bros. випустила перший трейлер фільму «Космічний джем: Нові легенди». Головну роль у фільмі виконав американський баскетболіст Леброн Джеймс.

Це анімаційно-ігровий фільм від режисера Малкольма Д. Лі і кінематографістів Раяна Куґлера і Маверіка Картера. Стрічка розповідає про незвичне поєднання двох світів і показує, на що готові піти деякі батьки, щоб відновити зв’язок зі своїми дітьми.

Через штучний інтелект Леброн і його маленький син Дом потрапляють у пастку цифрового простору. Леброн Джеймс має повернути сина і себе додому. Для цього потрібно перемогти команду цифрових чемпіонів, створену штучним інтелектом. 

Світова прем’єра відбудеться 14 липня 2021 року, а в українському прокаті фільм з’явиться 15 липня.


Уперше «Космічний джем» з Майклом Джорданом вийшов в 1996 році. Режисером фільму став Джо Пайтка. У стрічці Багз Банні і інші герої мультфільмів Looney Tunes грають в баскетбол з прибульцями.

У фільмі розповідається альтернативна історія про те, що сталось з Майклом Джорданом після завершення професійної кар’єри в NBA у 1993 році та повернення до гри у 1995 році. У перший тиждень прокату фільм здобув перше місце за зборами та загалом зібрав 230 мільйонів доларів у світі. Це зробило його найбільш касовим фільмом з баскетбольної тематики усіх часів. У цьому фільмі вперше з’явилась подружка Багз Банні – Лола Банні.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Обкладинка: Warner Bros.