Виконавиця Alyona Alyona разом із польським репером Zabson випустили кліп на трек Dym.

У кліпі типові для шоу нульових років «Вікна» персонажі зясовують стосунки з друзями, родичами та інколи навіть з командою знімальної групи.

«Бути молодим в наш час  постійний стрес. Як вижити в такому світі? Трек народився в мені, витиснутій, як лимон, в тому місці, яке мало б заряджати та надихати. Треба випускати пар, але мозок горить і з нього йде дим... Мені сподобалася ідея режисера: вмістити це в сюжет шоу, типового та примітивного, і розкрити її через те, що відбувається на екранах глядачів»,  розповідає Alyona Alyona.

Кліп знімали в нічному клубі, всередині якого є студія для ток-шоу. Головних героїв зіграли ведучий Анатолій Анатоліч і тіктокери  Ten Yujin, Трейсі Жозе Мануель, Kareena та Elizabeth Anorue.

Режисером кліпу стала Evjena Shtuchka, а продюсером  Стас Смирнов.

Dym увійшов у альбом GALAS, а його реліз відбувається за підтримки лейблу Def Jam Recordings.


Випустити альбом GALAS Alyona Alyona планувала ще рік тому, але через COVID-19 плани змінилися. GALAS вийде 9 квітня 2021 року.

Альбом складається з 15 треків, серед яких фіти з KRUTЬ, MONATIK, а також музикантами з Німеччини, Мексики та Америки. Його вже можна передзамовити на Apple Music.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

ОбкладинкаAlyona Alyona