Міжнародний фестиваль документального кіно про права людини 18 Docudays UA відбудеться повністю в онлайн-форматі з 26 березня до 4 квітня 2021 року

Основні покази фільмів пройдуть в онлайн-кінотеатрі Docuspace. Там покажуть більше 80 стрічок із конкурсної та позаконкурсної програми фестивалю. А також можна буде долучитися до фестивальних дискусій і майстер-класів.

Інша частина подій пройде в Zoom. Зокрема, там представлять актуальні українські документальні фільми на стадії виробництва. А також проведуть індустрійну програму DOCU/PRO, дитячу студію DOCU/ТАБІР і DOCU/PRO TALKS серію лекцій та майстер-класів на професійні теми: від розроблення проєкту до формування стратегії продажів.

Водночас виставку «Добре проторені зв’язки» в Dymchuk Gallery планують провести офлайн із 10 до 18 квітня, якщо на той час Київ виведуть з «червоної» зони.

Для того, щоб переглянути конкурсну та позаконкурсну кінопрограму на Docuspace, можна буде скористатися квитками, абонементами та фестивальними акредитаціями. А долучитися до трансляцій дискусій можна буде безкоштовно. 


Фестиваль Docudays UA 2021 присвячений праву людини на здоров’я.

У лютому 2021 року планувалося, що Docudays UA пройде в змішаному форматі. Але, оскільки з 20 березня до 9 квітня 2021 року Київ перебуватиме в «червоній» зоні карантину, фестиваль проведуть повністю онлайн.

У 2020 році фестиваль Docudays UA також відбувався повністю в онлайн-форматі й був присвячений темі дорослішання.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

ОбкладинкаDocudays UA