Мексиканський режисер Алехандро Гонсалес Іньярріту почав знімати новий фільм в Мехіко, пише LA Times.

Попередня назва фільму «Чистилище» (Limbo). Це буде перший фільм режисера після шестирічної паузи в кіно (його останній фільм «Легенда Г’ю Гласса» вийшов у 2015 році).

Режисер Алехандро Гонсалес Іньярріту. Фото: Маріо Антоніо Пена Сапатерія, вікімедіа

Фільм Limbo розповідатиме про «політичне і соціальне життя» Мексики. Інші деталі сюжету поки не розголошуються. Відомо, що перший тиждень зйомок закінчився. Протягом цього часу знімали в історичному центрі Мехіко.

Головну роль виконає Даніель Хіменес Качо («Погане виховання»). Оператор стрічки Даріус Хонджі («Сім», «Мої чорничні ночі», «Пляж», «Неограновані коштовності»).

Попереду ще пять місяців зйомок. Планується, що фільм вийде у 2021 році. 


Алехандро Гонсалес Іньярріту  мексиканський кінорежисер, сценарист, продюсер та композитор. У  2002 році отримав премію BAFTA за найкращий фільм іноземною мовою («Сука любов»). Стрічка «Сука-любов» також отримала номінацію на «Оскар», приз Каннського фестивалю й відкрила шлях у Голлівуд для Іньярріту.

У 2017 році отримав спеціальну премію «Оскар» «у знак визнання візіонерського і потужного досвіду оповідання» (за інсталяцію «Плоть і пісок»). Усього в режисера 45 нагород та 31 номінація.

Серед інших фільмів режисера: «21 грам», «Вавилон», «Бердмен», «Легенда Гю Гласса».

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Обкладинка і фотоМаріо Антоніо Пена Сапатерія, вікімедіа