20-й за рахунком барселонський музичний фестиваль Primavera Sound перенесли на 2022 рік. Про це повідомляють на сайті фестивалю.

«Ми ухвалили це болісне рішення через невизначеність законодавчої бази щодо великих заходів у червні. Ми не лише не можемо повноцінно підготувати фест, але й гарантувати те, що його можна буде провести», – пояснюють організатори.

Музичний фестиваль Primavera Sound у 2019 році. Фото: Primavera Sound
Музичний фестиваль Primavera Sound у 2019 році. Фото: Primavera Sound

Ювілейний фестиваль мав відбутися ще у 2020 році, але його перенесли на 2021 рік через пандемію. Із 2 по 6 червня на ньому мали виступити Pavement, The Strokes, Iggy Pop, Beck, The National, Tyler the Creator, Gorillaz, Tame Impala, FKA twigs, Charli XCX, Jamie xx, Young Thug, BROCKHAMPTON, Caribou, Freddie Gibbs and Madlib, Earl Sweatshirt, Yo La Tengo, Rina Sawayama, DJ Shadow, King Krule, Jamila Woods, 100 gecs, Jorja Smith, Caroline Polachek, Big Freedia, Fontaines D.C. й інші.

Як і під час попереднього перенесення, придбані квитки залишаться актуальними наступного року. Повернути гроші за квиток можна буде 2 червня, коли оголосять лайнап Primavera Sound Barcelona 2022.


11–12 червня 2021 року в Києві відбудеться музичний фестиваль Ostrov. Першим хедлайнером оголосили бельгійську діджейку Шарлотту Де Вітт.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі