Новий проєкт київської музикантки Олі Дібрової Ready in LED презентував короткометражний фільм під назвою Unreal I The Movie на підтримку нового альбому Unreal, в якому поєднуються диско, поп-музика та сінтвейв.

Unreal I The Movie – це фантастична новела з цілісним сюжетом, в якій звучать чотири пісні з альбому, розповідають представники проєкту.

Режисером відео став клімпейкер Mitti Misura («Стыцамэн», «Ренессанс», «Невоспитанный» для Івана Дорна; «Жива» і «Гора» для The Hardkiss). А в одній з ролей знявся Сергій Яценко – директор клубу Closer і засновник фестивалю Brave! Factory.

У фільмі Яценко грає роль професора в лабораторії Capsule, де люди можуть розкрити свій найвищий потенціал у сновидіннях. Головна героїня (Оля Діброва) погоджується на експеримент в капсулі і розкриває у сні свої здатності до танців та грі на піаніно. Їй вдається розкрити потенціал, на який ніхто навіть не розраховував.

Де знімали:

 У новому IT-коворкінгу Creative States в бізнес-центрі Gulliver, де обладнали капсулу для сну і побудували кафе в стилі культових рок-клубів Лос-Анджелеса 80-х.

 На верхньому ярусі парковки ТРЦ Sky Mall. На гігантський екран на фасаді ТРЦ завантажили анімацію в стилі сінтвейв, а на саму парковку вилили 5 тонн води.

 У бетонному тунелі в формі трапеції всередині Південного моста в районі станції метро Видубичі.

«Це було справжнє випробування! Ми повзли по тунелю з апаратурою хвилин 20. Один із хлопців випав в проліт і дивом зачепився за плиту. Ще трохи і він би просто впав в Дніпро з величезної висоти. Уже на місці освітлювачі свердлили бетон, щоб вмонтувати в нього десятки ламп Astera. Коли я побачила, як вони спалахують, не могла повірити своїм очам», – згадує Оля Діброва.

Для облаштування лабораторії використали експонати київського Музею комп'ютерів. Також у кліпі можна побачити осцилограф та спорткар Chevrolet Corvette 1986 року з висувними квадратними фарами.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі