Київський рейв «Схема» долучився до 10-денного онлайн-фестивалю Systemrestart.TV, який організувала британська стримінгова платформа Boiler Room, щоб підтримати клубну культуру.

Спільний стрим почнеться 26 лютого, о 17:00. На ньому зіграють українські діджеї Maryana Klochko, Voin Oruwu та John Object.

Під час стриму покажуть фотографії з рейвів Яни Франц і документальний фільм «Присвячується молоді світу – 2» Яреми Малащука та Романа Хімея.

Крім «Схеми», у цей день зіграють артисти від гонконзького лейблу Absurd Trax, палестинської радіостанції Radio Alhara та південно-африканського культурного агентства Bubblegum.

Під час фестивалю Boiler Room продає свій новий мерч – захисні маски, а всі отримані гроші з їхнього продажу обіцяє передати благодійному фонду Music Venue Trust, який із 2014 року допомагає розвивати та запобігати закриттю «життєво важливих» концертних майданчиків у Великій Британії.


У 2018 році «Схема» вперше в Україні провела рейв під брендом Boiler Room. У 2019-му українські рейвери виступили в берлінському клубі Berghain.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі