14 нових українських інді-виконавців зіграли live-концерт на UA:Культура. Обрати найцікавіших для виступу допомогло музичне онлайн-видання «Слух».

«Іво Бобул та ВІА «Кобза» – теж непогана музика. Але майбутнє за молодими артистами. Саме тому ми разом з онлайн-медіа про музику «Слух» сформували список молодих і перспективних українських артистів, запросили їх до себе в студію пограти наживо», – кажуть на «Суспільному».

Участь у концерті «Нова сцена. Молоді виконавці на UA: Культура» взяли Kulshenka, Moonzoo, Our Atlantic, Karoon, Тонка, Схожа, Krapka;Kома, Love’n’Joy, Lucas Bird, Zbaraski, Blooms Corda, Banned Society, Джозерс, Дао Парк.


Через пандемію COVID-19 музична галузь України, як і більшості країн, уже рік зазнає збитків з огляду на карантинні обмеження. За цей час в Україні скасували десятки концертів і фестивалів. Деякі музиканти почали давати онлайн-концерти.

Із 24 лютого в Україні буде заборонено проводити масові культурні заходи за участю більше однієї особи на 4 м2 або наповненістю залів понад 50% місць.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі