Warner Bros. Pictures опублікувала трейлер фільму Mortal Kombat, знятого за однойменною грою.

«Мортал Комбат» – це історія про бійця MMA Коула Янґа, який звик терпіти побої заради грошей. Він нічого не знає про своє походження та про те, чому імператор Зовнішнього Світу Шан Цзун послав свого найкращого воїна, кріоманта Саб-Зіро, його вполювати. Майор спецзагону Джакс, на тілі якого є силует дракона, як і в Коула, радить йому відшукати Соню Блейд. Побоюючись за безпеку своєї родини, Коул вирушає на пошуки. Незабаром він опиняється в храмі Лорда Рейдена, Старшого бога та покровителя Землі, який дарує притулок усім, хто носить знак дракона. Там формується команда, яка має врятувати планету від ворогів із Зовнішнього Світу.

Оскільки трейлер має вікові обмеження, його можна подивится лише безпосередньо на YouTube.

Кадр із трейлера фільму Mortal Kombat
Кадр із трейлера фільму Mortal Kombat

Фільм знімали студії Warner Bros. Pictures і New Line Cinema в США й Австралії.

У стрічці знялись актори Джессіка Макнемі («Клятва», «Мег»), Хіроюкі Санада («Месники: Фінал»), Джо Таслім («Форсаж 6»), Мехкад Брукс та інші.

Музику до фільму написав Бенджамін Воллфіш («Той, що біжить по лезу 2049», дилогія «Воно»).

В Україні прем’єра має відбутися 8 квітня.


Відеогру Mortal Kombat створили в 1992 році Ед Бун і Джон Тобіас у компанії Midway. У 2009 році новим власником гри став Warner Bros. Interactive Entertainment.

За всесвітом Mortal Kombat уже знімали повнометражні фільми: «Смертельна битва» в 1995 році та «Смертельна битва: Знищення» в 1997 році.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі