Стримінгова платформа Netflix випустить анімаційний серіал за мотивами комп’ютерної гри Dota 2, повідомили на офіційній сторінці гри у Twitter.

«Ми раді анонсувати абсолютно новий аніме-серіал, який досліджує всесвіт Dota, як ніколи раніше. Так само, як шанувальники Dota та її віддана світова аудиторія, ми з нетерпінням чекаємо можливості розділити з вами цю нову пригоду», – ідеться в публікації.

Серіал складатиметься з восьми епізодів. Він має вийти 25 березня. У мережі вже з’явився перший тизер.

У серіалі розповідається про лицаря Девіона (Драгон Найт). Він бореться з представником древньої раси драконів Ельдвурм і благородною принцесою Міраною, яка виконує власну секретну місію. У результаті Девіон стає частиною набагато масштабніших подій, ніж він міг уявити.


Dota 2 – комп’ютерна гра, у якій дві команди по п’ять людей намагаються знищити базу противника. Усього в ній 113 ігрових героїв, кожен із яких володіє унікальними здібностями. Крім цього, існують речі, які поліпшують здібності кожного героя. Гру розробила компанія Valve і випустила в липні 2013 року.

Гра є однією з основних кіберспортивних дисциплін. Чемпіонати з Dota 2 з призовими фондами в мільйони доларів неодноразово ставали найбільшими в історії кіберспорту.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Обкладинка: Netflix