Партія «Голос» вирішила виключити депутата Костянтина Богатова з фракції в Київраді. Причина – звинувачення в нападі на стендап-коміка Влада Капицю. Рішення ухвалила політрада, повідомляє партія на офіційній сторінці у Facebook.

«Політрада партії «Голос» рекомендувала виключити Костянтина Богатова зі складу фракції в Київраді. Таке рішення ухвалене після інциденту, що стався в артцентрі «Братислава» між депутатом і стендап-коміком Владом Капицею. [...] Нам неприємно ухвалювати таке рішення. Але, на нашу думку, це єдиний правильний вихід. Ми дякуємо пану Костянтину за його багаторічні проєкти для громади Києва та сподіваємося, що він справами відновить свою репутацію», – ідеться в повідомленні партії.

У «Голосі» додали, що запропонували Богатову добровільно складати мандат, але він відмовився. «Тому ми дочекаємося можливості відкликати його за рішенням громади», – кажуть у партії. 


Конфлікт між стендап-коміком і депутатом Київської міської ради відбувся під час стендап-концерту в кінотеатрі «АртБратислава» на Оболоні 14 лютого. Стендапер Влад Капиця звинуватив депутата від фракції «Голос» Костянтина Богатова в застосуванні сили проти нього: як свідчить опубліковане Капицею відео, Богатов двічі вдарив стендапера. Урешті Богатов попросив у коміка вибачення, але Капиця вважає це недостатнім і планує подати заяву в поліцію за фактом нападу.

Детальніше про конфлікт The Village розповідав у матеріалі.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі