Український репер Freel випустив кліп на пісню «Змія». Цей перший сингл із нового альбому репера.

«Змія» – це роздуми на важливу для мене тему про те, що важливіше – шлях до мети чи сам результат. Колись з гуртом «На Відміну Від» ми зупинилися за крок до мети, і тепер я планую врахувати всі свої помилки», – розповідає репер.

Із цієї пісні виконацець починає «особистий 2 сезон, 2 альбом». Новим альбомом він залишає позаду минуле, як змія залишає свою шкіру, пояснює Freel.

У пісні репер згадує фільм «Восьма миля». І в кліпі використали касету 2003 року, яка досі працює, із саундтреком до цього фільму. «Це головний скарб мого дитинства», – коментує Freel.

Режисеркою кліпу стала Аннет Кочиш. Зйомки проходили на території парку Unit City та в дигер-барі Vinylotheka. Наприкінці відео є інформація про наступні релізи й уривок ще однієї нової пісні репера.

Автор інструменталу в пісні – український саунд-продюсер Стас Чорний, відомий за співпрацею з Alyona Alyona, Jamala, Open Kids, LAUD, Kalush.


Freel – український репер, колишній учасник гурту «На Відміну Від». Цей гурт Freel створив разом з Андрієм Бєляєвим у 2005 році.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Обкладинка: Freel