Музичний фестиваль-шоукейс Eurosonic Noorderslag (ESNS), який щорічно відбувається в Нідерландах, у 2021 році вперше пройде онлайн і безкоштовно.

У лайн-апі фестивалю вже 105 нових музикантів. Серед них:

  • артисти, відібрані європейськими радіостанціями разом з European Broadcasting Union (Alois, Daði Freyr, E-Play, Junior A, Yotto й інші);
  • номінанти премії Music Moves Europe Talent Awards (Bratři, Calby, Julia Bardo, Lina_Raül Refree, Melenas, My Ugly Clementine, Nea, Rimon, Sassy 009, Vildá). До речі, наразі ще триває голосування «Вибір публіки», у якому можна підтримати українську реперку alyona alyona.

Щоб безкоштовно відвідати онлайн-концерти, які відбудуться з 13 по 16 січня 2021 року, необхідно зареєструватися на сайті фестивалю.

Водночас на фестивалі відбудеться діджитал-конференція на тему відновлення музичної галузі після карантину. Вона включатиме 150 панельних дискусій, доповідей, нетворкінг-сесій, спід-мітінгів і відкриття доступу до бази даних делегатів. Серед спікерів – представники компаній Spotify, Warner Music, Bandcamp та агенти Billie Eilish, Queens of the Stone Age, Eminem, Coldplay, Diplo, Alt.J. Квиток на конференцію коштує €50, дає річний доступ до всіх відео, бази даних і знижку на ESNS 2022.


У 2020 році онлайн-трансляцію концертів також робили фестивалі Tomorrowland і Lollapalooza.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Фото: ceendicate