Заклад Cult Comedy Hall почав роботу у Львові, на вулиці Чайковського.

Простір позиціонують як перший в Україні спеціалізований майданчик для стендап-комедії: «Це перший в Україні майданчик, де сім днів на тиждень відбуваються стендап-концерти й інші події за участю коміків».

У Cult Comedy Hall розповідають, що під час розробки формату орієнтувалися на американські стендап-клуби на зразок Comedy Cellar у Нью-Йорку, а також Stand-Up Comedy Hall у Мінську.

«У Львові є чотири стендап-клуби з власними резидентами, ми позицінуємо себе як майданчик для них. Власне, як показав перший досвід, не лише для Львова, а й для України та сусідніх країн. Наше завдання – надати платформу, де коміки могли б виступати та практикуватися щодня», – розповідають The Village Україна в закладі. За стендап-складник простору відповідає комік Максим Кравець (Ukrainian Stand-Up Agency). 

З понеділка по середу в просторі влаштовують «відкриті мікрофони» для коміків-початківців, у вівторок і середу також запрошують на виступи львівських стендап-клубів. У п’ятницю організовують основну вечірку вечора, у суботу – день гастролів для клубів і коміків з інших регіонів, а в неділю – день шоу зі зйомками для YouTube-каналу Cult Comedy Hall. 

Cult Comedy Hall має майже сотню посадкових місць, з урахуванням карантинних обмежень наразі використовують приблизно 75. Простір відкрили в колишньому приміщенні закладу The Cult Cocktail Bar & Restaurant.

Наразі в закладі готують десять видів піци (99–175 грн), бургери (137–167 грн) і закуски, але меню планують оновлювати: «Будемо пропонувати страви, які максимально зручно їсти руками, щоб можна було не відволікатися в процесі від сцени». Також планують додати фірмові страви резидентів та амбасадорів майданчика. Окрім страв, пропонують кальян. 

 Раніше The Village Україна розповідали про 10 записів концертів українських стендаперів і найкращі стендап-концерти року.

 Також ми розповідали історію про напад праворадикалів на стендап-коміка Єгора Шатайла.


Коли

12:00–00:00

Де

м. Львів

вулиця Чайковського, 7

телефон

097 239 14 14


Обкладинка та фото: Cult Comedy Hall