Опублікували тизер серіалу «Секс, Інста і ЗНО» режисера Антоніо Лукіча, прем’єра якого запланована на 25 листопада на онлайн-платформі 1+1 video. Жанр визначають як драмеді-серіал.

Він розповість про підлітків-школярів, представників покоління Z, які навчаються в одній із шкіл Вінниці. У центрі сюжету – Саша Моцик (Ганнуся Ярмоленко), у якої є «кілька друзів і кілька ворогів». Також у неї є хлопець і вона готується до ЗНО.

Серіал порушить основні для сучасних підлітків проблеми, пояснюють творці (секс, особисті стосунки, соцмережі, школа). Водночас акцентувати на темі сексу автори не збираються.

«У нас секс не є предметом сексу, ми не показуємо секс заради збудження глядачів. Наш секс має на меті трохи інше: хтось займається сексом, і ми через це розкриваємо стосунки з батьками, хтось займається сексом, і це про від’їзд чи ще про щось таке. Ми не показуємо голі тіла, нічого такого», – коментує Антоніо Лукіч для НВ.

Головні ролі грають студенти університету імені Карпенка-Карого: Ганнуся Ярмоленко, Андрій Максімов, Соня Слюсаренко.

У серіалі також виконає одну з ролей Ірма Вітовська-Ванцев, яка грала в дебютному повнометражній стрічці Лукіча «Мої думки тихі».

Шоураннер – керівник 1+1 Digital Studios Ірина Никончук. Сценарій писали Євгенія Бабенко та режисер Павло Остриков.

Доступ до серіалу на 1+1 video платний: вартість перегляду усіх серій – 79 гривень. До 24 листопада доступ коштує 59 гривень.


 Антоніо Лукіч – український режисер, який зняв дебютний фільм «Мої думки тихі»: стрічку за час українського прокату подивилися приблизно 100 тисяч людей. Фільм зібрав понад 10 мільйонів гривень за бюджету 9,2 мільйона. Нещодавно Лукіч показав тизер своєї другої стрічки «Люксембург, Люксембург».

 Слухайте випуск авторського подкасту режисера Нарімана Алієва, гостем якого був Лукіч.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі