Американський музикант Мерилін Менсон випустив новий, одинадцятий альбом We Are Chaos. Платівка доступна для прослуховування на YouTube.

We Are Chaos – перша повноформатна платівка музиканта за останні 3 роки. Попередня, Heaven Upside Down, вийшла у 2017 році.

До нового альбома ввійшли 10 треків:

«Останнім часом Мерилін Менсон переживає творчий підйом. Отримавши можливість продовжувати показувати цей поворот швидкості разом із Шутером Дженнінгсом [американський гітарист], суперзірка-антихрист випустив один зі своїх найбільш проникливих альбомів за довгий час. Незалежно від назви цей альбом добре впорядкований та опрацьований однією з найзначніших фігур у музичній індустрії», – ідеться в огляді нової платівки на Far Out.

Новим альбомом Менсон доводить, що він «рухлива постать у музиці». «Цей альбом дослідницький. Можна заявити, що Менсон, можливо, досягає свого творчого піку», – додає оглядач Far Out.

У липні Менсон випустив кліп на сингл We Are Chaos, що ввійшов до однойменного альбома.


Мерилін Менсон – американський музикант і лідер гурту Marilyn Manson, який засновано в 1989 році. Гурт, що грає в жанрі альтернативного й індастріал-металу, випустив 10 альбомів, чотири з яких визнані мультиплатиновими.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі