Кінорежисер і мультиплікатор Томм Мур створив для Apple TV + мультфільм, в основі якого ірландський фольклор.

Прем’єра Wolfwalkers («Ті, що йдуть з вовками») відбудеться в середині вересня на кінофестивалі в Торонто, а трохи пізніше – на платформі Apple TV +.

Історія мультфільму відбувається в 17 столітті. Молода мисливська підмайстерка Робін Гудфеллоу їде з батьком до Ірландії, щоб знищити останню вовчу зграю. Досліджуючи заборонені землі, Робін подружилася з дівчиною Мебх.

Вона представниця таємничого племені, яка здатна вночі перетворюватися на вовка. Разом дівчата розшукують зниклу матір Мебх. Під час пригоди Робін розкриває таємницю племені й сама отримує змогу перетворюватися на вовка.

«Ті, що йдуть з вовками» намальований вручну. Мета мульфільму – привернути увагу до зникнення тварин.

Томм Мур створив мультфільми «Пісні моря» й «Таємниці Келлс».

За них режисера двічі номінували на «Оскар» у номінації «Кращий повнометражний анімаційний фільм».


 Американський режисер Стівен Спілберг знімає для стримінгового сервісу Apple TV+ серіал «Дивовижні історії». 18 лютого зявився перший трейлер серіалу. «Дивовижні історії» – римейк однойменного серіалу Спілберга, який він знімав з 1985 по 1987 роки.

 Стриміновий сервіс Apple TV+ відкрив безкоштовний доступ до частини фільмів і серіалів на платформі. Зараз на платформі можна без передоплати переглянути вісім фільмів і серіалів.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі