Функцію сповільнення та прискорення відео почав тестувати стримінговий сервіс Netflix. Наразі опція доступна для користувачів платформи Android, незабаром тетсування планують почати на мобільних додатках для iOS та у вебверсії, повідомляє The Verge.

Сповільнювати відтворювання відео можна в 0,5 і 0,75 рази, а прискорювати – в 1,25 і 1,5. Користувачі повинні встановлювати бажаний формат відтворювання перед кожним відео. «Ми свідомо обмежили кількість різних швидкостей відтворювання та встановили механізм, за якого потрібно обирати швидкість перед кожним відео», – коментують виданню в Netflix.

У сервісі додають, що встановили ці обмеження після того, як анонс функції в 2019 році викликав суперечливу реакцію від творців контенту. Наприклад, невдоволення висловили режисер Джадд Апатоу («40-річний незайманий», «Це 40»), режисер четвертого фільму серії «Місія: нездійсненна» Бред Берд і зірка серіалу «Пуститися берега» Ерон Пол. 

Наразі тестування зміни швидкості відтворення відео працює в додатку Netflix для Android. У застосунок Netflix для телевізорів поки не планують додавати опцію. 

 Раніше The Village Україна розповідав про 10 найпопулярніших оригінальних серіалів і фільмів Netflix та рейтинг Netflix в Україні.

 Це 10 серіалів, які ми радимо подивитися в липні.

 А це 5 серіалів, на які ми чекаємо в серпні. Також розповідали про головних номінантів на премію «Еммі».

Обкладинка: Netflix