Фестиваль популярної культури Comic Con Ukraine у 2020 році не будуть проводити: захід перенесли на 2021 рік, повідомили організатори.

«Ситуація у країні та світі через пандемію COVID-19 все ще нестабільна та, на жаль, украй загрозлива, тому ми вимушені перенести Comic Con Ukraine на 2021 рік», – повідомили в Comic Con.

«Ми не хочемо та не можемо ризикувати безпекою наших відвідувачів, учасників, гостей, волонтерів, партнерів, кураторів, підрядників. По-друге, ми прагнемо розвивати фестиваль, а за таких умов утілити наші нові ідеї та зберегти унікальну святкову атмосферу фестивалю неможливо», – додають організатори.

Comic Con Ukraine у 2021 році проведуть 4 та 5 вересня на «Арт-заводі Платформа».

Усі, хто придбав квитки на цьогорічний фестиваль, зможуть скористатись ними у 2021 році. Тим, хто не бажає або не може цього зробити, кошти повернуть.


 Comic Con Ukraine – фестиваль популярної культури, що поєднує фантастичне кіно, комікси, літературу, косплей, відеоігри та аніме. В Україні його проводять з 2015 року. У 2019 році провели фестиваль провели на «Арт-заводі Платформа», а гостями шоу стали голлівудські зірки Крістофер Ллойд і Денні Трехо.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Фото: Comic Con Ukraine