Київський фотограф Сергій Рістенко готує до випуску фотокнигу «Kyiv. On air», куди увійдуть знімки Києва з дрона. Про це повідомив сам автор.

«Те, про що я думав давно і не один рік виношував у голові – здійснилося. Фотокнизі про Київ «Kyiv. On air» бути. Неймовірну кількість світанків, заходів, у дощ і сніг, туман і холод, ми з дроном літали над Києвом, щоб зробити візуальні відчуття від нього трішки прекраснішими, ніж нам часом здається унизу», – коментує автор.

Книга найближчими днями відправиться на друк, відкрите передзамовлення. Ціна за передзамовленням – 600 гривень, після друку – 950 гривень. Книгу можна буде замовити онлайн.

До видання увійдуть фото Києва з дрона, які Рістенко робив упродовж останніх років.

Сергій Рістенко – український фотограф з Одеси, який живе і працює у Києві. Фотографією професійно займається з 2001 року, коли почав знімати на плівку. Автор кількох персональних виставок, публікувався у New York Times та The Guardian.

«Зйомка дроном дає можливість побачити у простих і буденних речах красу, на яку внизу ми не завжди звертаємо увагу. Люблю знімати Київ так, щоб люди певний час думали: «Де це?» Хоча насправді ці місця знайомі усім. Подобається шукати геометрію, ритм і колір у найнезвичніших локаціях міста», – коментує автор.

Більше фото Рістенка дивіться у матеріалі з рубрики «Камера спостереження».

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Фото:  Сергій Рістенко