Українська реперка Alyona Alyona випустила кліп на пісню «Рятувальний круг», яку записала разом із колишнім учасником гурту «Грибы» Kyivstoner.

«Добре, коли у тебе є друг. Ще краще, якщо ви можете стати другом для себе. Любіть себе і кожну частину свого тіла. Не соромитися того, що ти чимось відрізняєшся від інших», – розповіла реперка про ідею кліпу та пісні.

За сюжетом кліпу, існує альтернативна реальність, у якій люди із зайвою вагою, – це норма, а худих вважають непривабливими. Наприкінці кліпу сама Alyona Alyona раптом сама прокидається худою і не може впізнати себе. Люди не приймають її і починають з неї глузувати.

Кліп став дебютною роботою в музичному форматі для режисера та блогерки Уляни Станіславської — блогерки, яка працювала з відеоканалом «Чоткий Паца».

«У дитинстві я відчувала булінг від оточуючих через свою надлишкову вагу. Світ змінився, однак ставлення до «не схожих на інших» людей залишилося колишнім. Саме тому наш кліп — це алюзія на реальний світ. І не випадково його розв’язку ми вирішили залишити відкритою», розповіла Уляна Станіславська.