Британський вуличний художник Бенксі створив нову картину, яка з’явилася в англійській лікарні у Саутгемптоні. Працівники лікарні розмістили картину у коридорі біля відділення швидкої допомоги, пише BBC.

На полотні зображена дитина, яка тримає в руках нову ляльку − медсестру з червоним хрестом на грудях та супергеройським плащем. В неї простягнута рука, як у супергероїв у польоті перед новою місією.

Дві інші фігурки Людини-павука та Бетмена лежать у смітнику − дитина обрала нового супергероя. Бенксі назвав картину Game Changer, кажучи про нові правила гри.

Художник залишив записку працівникам лікарні: «Дякую за все, що ви робите. Сподіваюся, картина трохи прикрасить це місце, попри те, що вона чорно-біла».

Картина висітиме у лікарні Саутгемптона до осені, пізніше її виставлять на аукціон, щоб зібрати гроші для Національної служби охорони здоров’я.


 Раніше ми писали про те, як можна допомогти лікарням та медикам під час пандемії коронавірусу, а також про людей, які підвозять лікарів на роботу.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі