Фестиваль електронної музики Ostrov 2020 у Києві скасовують. Його мали влаштовувати з 6 по 8 червня 2020 року, тепер фестивль відбудеться 19-20 червня 2021 року.

«У цій величезній кількості того, що відбувається навколо нас, невеликою, але дуже важливою частиною наших життів були і будуть концерти, вечірки та фестивалі. Але коли на кону стоїть життя та здоров'я − такі речі, вочевидь, відходять на задній план. У цих умовах, нами було прийнято однозначне, але дуже важке рішення відпустити фестиваль Ostrov до наступного року», − пояснюють організатори фестивалю.

Усі придбані квитки на фестиваль будуть активними і у 2021 році − їх не потрібно буде міняти на нові, додають в Ostrov. Водночас квитки можна повернути: для цього треба написати на пошту організаторів ([email protected]).

OSTROV FESTIVAL 2019 | Official Aftermovie from qievdance on Vimeo.

«Відпускаючи Ostrov в 2021, він стане для нас ще ціннішим і ми скучимо за ним ще більше. Ми збережемо все те, що було зроблено в рамках підготовки в цьому році і, однозначно, у нас буде час наповнити його ще більшою кількістю ідей», − додають організатори.

Попри скасування фестивалю у 2020 році, організатори готують великий лайв-стрім за участю 10 артистів.


 Ostrov − фестиваль електронної музики. У 2018 році його влаштовували на узбережжі Чорного моря в Одесі, а у 2019-му фестиваль повернувся у Київ на Труханів острів. Тоді серед учасників фестивалю були Henrik Schwarz, Amelie Lens, Nølah, Farrago та Flügel.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Фото: Ostrov