Телеканал HBO розпочав роботу над новим телесеріалом за мотивами відеогри про постапокаліпсис The Last of Us, пише The Hollywood Reporter.

Адаптувати гру буде творець серіалу «Чорнобиль» Крейг Мейзін та автор і креативний директор гри Ніл Дракман.

Проєкт є спільним виробництвом Sony Pictures Television спільно з PlayStation Productions. Це буде перший телесеріал від PlayStation Productions.

«З першого разу, коли я сів поговорити з Крейгом, я був однаковою мірою вражений його підходом до оповідання, любов'ю і глибоким розумінням The Last of Us», – говорить Дракман.


 The Last of Us відеогра у жанрі survival-action, розроблена студією Naughty Dog. Створено ексклюзивно для гральної консолі Sony PlayStation 3. Гра вийшла 14 червня 2013 року.

 За сюжетом гри, людство уражено чумою ХХІ століття так званим Cordyceps грибком, який широко використовувався в косметології по всьому світу. З невідомих причин грибок став мутувати, і людство опинилося під загрозою вимирання. У таких безрадісних умовах і доводиться існувати героям The Last of Us чоловікові з туманним минулим на ім'я Джоел і дівчинці-підлітку Еллі.

Обкладинка: Flickr