Американський гурт Zebrahead виступить на фестивалі UPark 2020.

«Реп, панк, фанк, альтернатива – божевільний мікс жанрів і відверто постіронічні тексти! Зебрахеди розривають шаблони класичного року, у кожному треку – каліфорнійська свобода», – розповідають організатори фестивалю.

Zebrahead – американський рок-гурт з Каліфорнії, котрий поєднує у своїй творчості такі стилі, як поп-панк, панк-рок і реп-рок. Група була сформована 1996 року. За свою карєру музиканти випустили 13 студійних альбомів, 27 синглів, 31 музичний кліп. Гурт відомий такими хітами, як Playmate Of The Year, Falling Apart, Lobotomy For Dummies, Hell Yeah!


 Першим хедлайнером UPark 2020 став гурт My Chemical Romance. Фестиваль відбудеться у Sky Family Park. Також на заході зіграє Sum 41, репер Machine Gun Kelly та британський гурт Neck Deep.

 Цьогорічний фестиваль продовжили на чотири дні − окрім 9 липня артисти також виступатимуть 16, 17, 18 і 19 липня. Додали і нових учасників: The Offspring, Royal Blood, Gogol Bordello, «Звери» та Frank Carter and The Rattlesnakes та Poppy.

 Це четвертий фестиваль UPark, який проводять у Києві. Перший організували 2016 року. Квитки на подію можна придбати за посиланням.