Американська співачка Poppy виступить на UPark Festival 2020.

«Її образ − загадка сучасного попу, яку й досі не можуть розгадати. Космічна леді сміливо говорить про поняття гендерної ідентичності та закликає не боятись бути собою», − розповідають організатори фестивалю.

Poppy почала музичну кар’єру з каверів, які викладала в соцмережі. Перший альбом Poppy.Computer артистка випустила у жовтні 2017 року на лейблі Mad Decent. У 2018 році співачка випустила другий альбом Am I a Girl? та сюрреалістичний серіал I'm Poppy. Останню платівку Sumerian Records Poppy презентувала у січні 2020 року.


 Першим хедлайнером UPark 2020 став гурт My Chemical Romance. Фестиваль відбудеться у Sky Family Park. Також на заході зіграє Sum 41, репер Machine Gun Kelly та британський гурт Neck Deep.

 Цьогорічний фестиваль продовжили на чотири дні − окрім 9 липня артисти також виступатимуть 16, 17, 18 і 19 липня. Додали і нових учасників: The Offspring, Royal Blood, Gogol Bordello, «Звери» та Frank Carter and The Rattlesnakes.

 Це четвертий фестиваль UPark, який проводять у Києві. Перший організували 2016 року. Квитки на подію можна придбати за посиланням.