Організатори Burning Man 2020 презентували дизайн головного храму фестивалю. Його створили архітектор Ренцо Вербек та художниця Сильвія Адрієн Лісс, пише Dezeen.

Восьмикутна споруда у формі зірки має назву Empyrean («Небеса») і буде головною локацією фестивалю. Наприкінці фестивалю храм спалять.

«Empyrean розташований за межами нашої фізичної сфери, яка є найвищим центром мудрості та джерелом енергетичної свідомості. У стародавніх космологіях Empyrean − це царство чистого світла, яке вважається батьківщиною вогню», − розповідають творці храму.


 Burning Man 2020 у пустелі Блек-Рок у штаті Невада влаштовуватимуть вже 35-й раз.

 Фестиваль влаштовують вже 34-й раз. Територія фестивалю вільна від грошей і продажів, тому про харчування, житло та інші потреби учасники дбають самі.

 У 2019 році на фестивалі вперше представили українську медіа-арт програму на одному з найбільших об’єктів фестивалю – піраміді PlayAlchemist.

Також група українських креаторів привезла на фестиваль Catharsis – інсталяцію у формі метелика, розписаного у Петриківському стилі. Forbes вже включив український Catharsis до списку «Outrageous Art Installations» Burning Man 2019.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Фото: Verbeck Design Studios

jобкладинкаChristopher Michel