The Village Україна збирає події четверга, 21 листопада, які варто відвідати.

Мюзикл Got to Be Free

Got to Be Free – це 12 історій про Революцію гідності, засновані на реальних подіях. Мюзикл про події Євромайдану – спроба показати недавню історію України у форматі «бродвейського шоу». На глядача чекає сучасна хореографія, рок-музика та живий оркестр.


Коли

19:00

Де

Театр на Подолі, Андріївський узвіз, 20-Б

Скільки

200-700 гривень


Свято молодого вина

У ніч на третій четвер листопада любителі молодого вина з усього світу відзначають день Божоле нуво, або молодого французького вина, яке є «символом нового врожаю». «З моменту збору врожаю до моменту розливу в пляшки готового Божоле нуво проходить від шести до восьми тижнів — дуже малий для виноробства термін», – розповідають організатори події. На цьому святі у Києві власник компанії «Винолюб» Олів'є Дюффур відкриває першу пляшку молодого вина, а заклад Tres Branche пригощатиме всіх гостей першим Божоле.


Коли

19:00

Де

Très Branché, вулиця Лисенка, 4

вхід вільний


Відкриття виставки «М³: Майдан. Меморіал. Музей»

На земельній ділянці, відведеній під майбутній музей Революції гідності спорудили тимчасову конструкцію. На цій площі просто неба розмістили виставку, яка розповідає про Помаранчеву революцію, події на Майдані зими 2013-2014 років, про створення Меморіалу Небесної Сотні та музею Революції гідності. На виставці є карта місць Революції гідності, де можна згадати про найважливіші місця протестів у центрі Києва.


Коли

17:00

Де

Алея Героїв Небесної Сотні, 5

вхід вільний


Лекція про секти

Лектор Александер Кроліковскі на лекції поговорить про Україну як про центр східноєвропейського сектантства. Під час цієї лекції ми розглянемо найбільш цікаві синкретичні секти, що діяли на території незалежної України. Від «Білого братства» до «АллатРа», від аматорських домашніх гуртків до вкрай небезпечних культів, що контролюють організовані кримінальні групи», – розповідають організатори події.


Коли

19:30

Де

Mezzanine, вулиця Нижньоюрківська, 31

Скільки

250 гривень


Кіноконцерт Depeche Mode: Spirits in the Forest

На кіноконцерті покажуть виступ Depeche Mode під час їхнього туру, на сцені Вальдбюне. «Але йтиметься не лише про цей легендарний виступ, а й про шість історій, пов’язаних із шістьма фанатами, які приїхали побачити фінальний концерт туру з шести різних куточків світу, кожен зі своєю особливою історією», – розповідають організатори.


Коли

19:30

Де

«Планета кіно», проспект Степана Бандери, 34-В

Скільки

150 гривень