The Village Україна збирає події середи, 20 листопада, які варто відвідати.

Ремонт горища. Як пов’язані психічні порушення та хвороби

У Mezzanine влаштовують лекцію наукової журналістки Даші Озерної про психічне здоров’я. Вона розкаже, які бувають ментальні розлади та як їх розпізнати, що таке депресія і тривожність, до чого призводить брак сну і як пов’язані нерви та кілограми.


Коли

19:30-22:30

Де

вулиця Нижньоюрківська, 31

скільки

200 гривень


Виступ Віктора Рекало у PinchukArtCentre

У PinchukArtCentre влаштовують виступ віолончеліста Віктора Рекало в залі з експозицією картин Бориса Михайлова. Музикант виконає сім робіт італійського Доменіко Габріеллі, написані 1689 року. Вхід на подію за реєстрацією.


Коли

19:00-21:00

Де

вулиця Велика Васильківська/Басейна, 1/3-2

Вхід вільний


Третя наукова вечірка: настрій і гормони

Наукова вечірка від «Поваги» − онлайн-кампанії проти сексизму в медіа і політиці. На вечірці ендокринологиня Марія Черенько та гінекологиня Вікторія Бугро говоритимуть про гормони.

Експертки розкажуть, чи можна набрати вагу від гормонів, що сприяє гормональному дисбалансу, чи справді кава додає бадьорості та як менструальний цикл впливає на настрій і фізичні можливості. Вхід на подію за реєстрацією.


Коли

18:00-21:00

Де

провулок Михайлівський, 9-Б

Вхід вільний


Education & Networking. English speaking club у Vapiano

В італійському ресторані Vapiano влаштовують вечір спілкування англійською мовою у форматі small talk. Протягом двох годин можна буде поспілкуватися англійською в групах і в парах за келихом вина.


Коли

19:00-21:00

Де

вулиця Басейна, 1-3/2

скільки

350 гривень


Кототерапія в «Кото-ярмарку»

Сеанс кототерапії влаштовують у «Кото-ярмарку» на Воздвиженці. Тут можна відпочити разом з котами і навіть забрати одного додому.


Коли

18:00-21:00

Де

вулиця Воздвиженська, 14

скільки

100 грн/година