Українська продакшн-компанія Radioaktive Film зняла у Києві кліп для американського виконавця DJ Shadow на пісню Rocket Fuel.

«Кліп знімали протягом двох днів у знімальному павільйоні в Києві. Ми шукали локацію на control room для керування польотами, спочатку нам запропонували кімнату управління ТЕЦ, але вона була замала. Томи ми побудували control room в офісі під Києвом. Щоб створити космічну поверхню Місяця, змішували пісок з цементом. Костюми космонавтів привезли з Дрездена», – розповідає The Village Україна виконавча продюсерка Radioaktive Film Катя Галицька.

Radioaktive Film – Rocket Fuel (2019)

«Стилістом був Mister Gammon, він привіз з собою 11 валіз. Але через те, що в Ryanair можна зареєструвати лише 10 сумок, одинадцяту дописували вручну і вона не прилетіла. Коли її почали розшукувати, валіза опинилася на Канарських островах – а в ній був важливий оригінальний костюм британського військового. Тож нам довелося відтворювати з нуля цей костюм (за макетом іншого – ред.). До моменту зйомки 11-та сумка прилетіла і ми використали оригінальний костюм, але зараз маємо його копію», – каже Катя Галицька.

Раніше один з костюмів космонавтів знімався у рекламі Carlsberg.

Carlsberg – Spaceman

 У 2017 році DJ Shadow зняв перший кліп у Києві: його знімали в «Українському домі».

DJ Shadow  Nobody Speak feat. Run The Jewels

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі