The Village Україна збирає події четверга, 14 листопада, які варто відвідати.

Фестиваль Am I Jazz? у Closer

Четвертий джазовий фестиваль Am I Jazz? від команди Closer. У перший день працюватиме лише основна сцена Closer: у складі київського біг-бенду Dennis Adu гратиме британець Seamus Blake, шість альбомів якого висували на «Ґреммі». Цього дня і у всі наступні працюватиме головний бар та Savage Food.


Коли

19:00

Де

Closer, вулиця Нижньоюрківська, 31

скільки

500 грн


«Дні Вишеградського Кіно» у «Жовтні»

У кінотеатрі «Жовтень» починаються «Дні Вишеградського Кіно». Це тиждень показів сучасних фільмів з регіону Вишеградської Групи – Польщі, Чехії, Угорщини і Словаччини. У перший день фестивалю показуватимуть фільми «Перекладач» та «Зимові мухи». Фільми демонструватимуться мовами оригіналу з українськими субтитрами.

«Зимові мухи» – трейлер

Коли

19:00, 21:40

Де

вулиця Костянтинівська, 26

скільки

95 грн


Як зібрати гардероб з 30 речей на всі сезони?

Практична лекція від блогерки Анни Гончарової про 10 кроків до мінімалістичного гардеробу. Вона розповість, як зібрати 30 речей на всі сезони і не відчувати дефіциту, що таке базові речі і як їх поєднувати. Реєстрація за посиланням.


Коли

19:00-21:00

Де

вулиця Ярославів Вал, 25Б

скільки

350 грн


Концерт Lera Lynn

Американська фолк-виконавиця Lera Lynn вперше виступить в Україні у Caribbean Night Club. Вона є авторкою саундтреків другого сезону серіалу True Detective. Журнал Rolling Stone назвав її голос «надзвичайно проникливим». Квитки можна придбати за посиланням.

Lera Lynn – Out to Sea

Коли

19:00-23:00

Де

вулиця Симона Петлюри, 4

cкільки

650 грн


Sweet November. Дегустація грузинських вин у «Мама Манана»

У ресторані грузинської кухні «Мама Манана» влаштовують дегустацію вин. «У такі моменти ми з тобою на «ти». Обіймаємо грузинськими тостами, ковтаємо компліменти, цілуємо неймовірними смаками», – розповідають організатори.


Коли

19:00

Де

вулиця Велика Васильківська, 44

скільки

300 грн


Концерт «Другої ріки»

«Друга ріка» вдруге за рік виступить у Києві з альбомом «Піраміда», але цього разу в акустичному звучанні. Акомпанувати музикантам буде спеціально запрошена камерна оркестрова група.

Друга Ріка – Дощ/ Хай вмиє нас

Коли

19:00

Де

Жовтневий палац, алея Героїв Небесної Сотні, 1

скільки

від 370 гривень