The Village Україна збирає події середи, 13 листопада, які варто відвідати.

Майстер-клас Барбари Оклі «Як навчитися вчитися»

Авторка двох бестселерів про навчання – «Навчитися вчитися» та «Уроки без мороки» – Барбара Оклі проведе майстер-клас. Вона розповість, як організувати процес навчання так, щоб можна було легко опанувати будь-яку тему. Також пояснить, як навчитись зacвoювaти будь-якi нaвички: вiд розуміння cклaдниx мaтeмaтичниx фopмул дo пoдoлaння пpoфeciйниx викликiв.


Коли

16:30-18:00

Де

проспект Перемоги, 37

ВХІД ВІЛЬНИЙ

(кількість мість обмежена)


Показ опери «Дон Жуан» на сцені Royal Opera House у кінотеатрі

«Дон Жуана» на сцені Royal Opera House покажуть у кінотеатрі «Сінема-Сіті». Художній керівник лондонського Ковент-Гарден Каспер Хольтен перетворив оперу в найсучасніше шоу світового рівня, кажуть організатори. Стрічку покажуть італійською та англійською мовами з українськими субтитрами.


Коли

19:30-21:30

Де

вулиця Антоновича, 176

Вартість

від 170 гривень


Презентація книги про Ірпінь

Книжка «На кордоні з мегаполісом: київське передмістя в антропологічній оптиці. Кейс міста Ірпінь» розповідає, чому Ірпінь – це нетипове київське передмістя та як формуються спільноти жителів. Презентація та обговорення відбудуться в Urban Space 500, вхід за реєстрацією.


Коли

19:00-20:00

Де

вулиця Бориса Грінченка, 9

ВХІД ВІЛЬНИЙ

(потрібна реєстрація)


Виступ Назара Стеця у PinchukArtCentre

Назар Стець – український контрабасист, який виконує класичну музику. Його виступ «Contra_BAСH» у PinchukArtCentre – другий захід музичної програми «Піднебіння» артцентру. У виступі Стець поєднає сюїту Йоганна Себастьяна Баха для віолончелі з сучасною музикою.

Виступ Назара Стеця у 2015 році

Коли

09:00-23:00

Де

вулиця Велика Васильківська/Басейна, 1/3-2

ВХІД вільний 

(потрібна реєстрація)