The Village Україна збирає події понеділка, 11 листопада, які варто відвідати.

Моновистава «Контрабас»

Моновистава від творчого союзу Kostyuk Art Group та актора Андрія Костюка. Автор п'єси — письменник та драматург Патрік Зюскінд. «Контрабас — це драма «маленької» людини, 35-річного контрабасиста, що працює в державному оркестрі. Твір є одноактним монологом головного героя», - розповідають організатори.


Коли

19:00

Де

Центр Леся Курбаса, Володимирська, 23 в

Скільки

100 грн


Виставка Nordic Sustainable Cities

Міста по світу мають схожі проблеми: від неекологічного громадського транспорту, забруднення повітря до нестачі зелених зон і місць для відпочинку. Виставка стала результатом колаборації пяти архітектурних центрів Данії, Швеції, Норвегії, Фінляндії та Ісландії. Вона покаже урбаністичні рішення, які покращують життя у нордичних містах: у сфері охорони здоров’я, для безпечного і чистого транспорту, пристосування міст до змін клімату. На дахах будинків у цих містах ростуть городи та сади для енергоефективності й зеленішого простору – і це лише один з кейсів, про який розповість виставка у Set. Україна стала першою країною за межами Нордичних країн, де її показуватимуть.


Коли

12:00

Де

Set, вулиця Ярославів Вал, 14

вхід вільний


Документалка про Рюіті Сакамото

Рюіті Сакамото — учасник Yellow Magic Orchestra, композитор до фільмів Нагіса Осіма та Бернардо Бертолуччі, активіст у суспільному русі Японії проти ядерної енергетики. Стрічка розповість про шлях музиканта від техно-поп зірки до композитора, що отримав Ґреммі та Оскара. Фільм демонструється мовою оригіналу з українськими субтитрами.


Коли

20:00

Де

Будинок кіно, вулиця Саксаганського, 6

Скільки

від 80 грн