The Village Україна збирає події суботи, 9 листопада, які варто відвідати.

Концерт «Бумбокс»

У вересні «Бумбокс» презентував новий альбом «Таємний код: Рубікон», а згодом і відео на сингл «ДШ», де Андрій Хливнюк зіграв силовика. До альбому також увійшли треки «Безодня», «Твій на 100%» і «Тримай мене». На київському концерті обіцяють зіграти не лише нові пісні, а й «Вахтерам» та «Хоттабыч».

«Бумбокс» – «ДШ» (2019)

Коли

19:00

Де

Палац спорту, Спортивна площа, 1

скільки

від 700 гривень


Теплі речі у Closer

У Closer збирають речі, які потім передадуть до інтернатів, для підлітків з особливостями розвитку та літніх людей. «Пора почистити свій теплий гардероб і, тим самим, допомогти іншим отримати важливими елементами одягу і побуту», – розповідають організатори.

Збиратимуть теплі речі: куртки, светри, черевики, ковдри, подушки, спальники. Також тут діятиме ярмарок книг, кераміки та одягу на вагу.


Коли

16:20-22:00

Де

вулиця Нижньоюрківська, 31

Вхід вільний


Вінілова вечірка Vertuha

Цієї суботи влаштовують вінілову вечірку Vertuha. «Vertuha Vinyl Party це добірна колекція вінілу, зібрана нашою командою. Vertuha це культура танцю і яскраві образи», – кажуть організатори. Диско фанк гратимуть Seba Korecky і Kostya Denys.


Коли

23:00-05:00

Де

«Дом», вулиця Сагайдачного, 10

скільки

100 грн


Лоран Гарньє у Closer

Французький електронний виконавець Лоран Гарньє дасть концерт у Closer. «Ще в юності Гарньє влаштовував домашні вечірки у Франції, потім в Англії в 80-х пізнав культовість манчестерського клубу Hacienda», – кажуть організатори концерту.

Laurent Garnier Boiler Room x Dekmantel DJ Set

Дебютний альбом Shot in the Dar Гарньє випустив у жовтні 1994 року, який розійшовся в кількості 70 тисяч копій в 20 країнах. Після виходу Гарньє запросили виступити в програмі «Peel Sessions» на BBC Radio 1.


Коли

23:55-10:00

Де

вулиця Нижньоюрківська, 31

скільки

700 грн на вході


Трикотажний маркет у «Всі. Свої»

«Всі. Свої» влаштовує трикотажний маркет в’язаних речей на холодну погоду. Тут можна купити одяг від українських брендів: об’ємні кардигани, костюми, оверсайз сукні та в’язані пальта.


Коли

10:00-20:00

Де

вулиця Десятинна, 12

вхід вільний


Обкладинка: Бумбокс