The Village Україна збирає події четверга, 7 листопада, які варто відвідати.

Концерт Attila в Bingo

Металкор-гурт Attila з Америки вдруге виступить в Україні. Команда називає свій стиль Party Death Metal. За 15 років на сцені гурт випустив 8 альбомів, пісні з яких можна буде почути на концерті у Києві.

Attila – Subhuman

Коли

20:00

Де

Bingo, проспект Перемоги 112

скільки

від 750 гривень


Пізньорадянська фотографія. Між естетикою та пропагандою

У PinchukArtCentre влаштовують лекцію про пізньорадянську фотографію, яка водночас була документом, інструментом пропаганди, засобом художньої виразності та народним хобі. Дискусію влаштовують в рамках виставки «Заборонене зображення», присвяченій Харківській школі фотографії. Реєстрація на подію за посиланням.


Коли

19:00-21:00

Де

вулиця Велика Васильківська/Басейна 1/3-2

Вхід вільний


Відкриття виставки нордичних міст у Set

Відкриття виставки Nordic Sustainable Cities, яка стала результатом колаборації пяти архітектурних центрів Данії, Швеції, Норвегії, Фінляндії та Ісландії. Вона покаже урбаністичні рішення, які покращують життя у нордичних містах: у сфері охорони здоров’я, для безпечного і чистого транспорту, пристосування міст до змін клімату.

На відкриття запросили фінську архітекторку Пію Ілонен з лекцією «Рамки для життя – нові концепції житла в Гельсінкі». Вона розповість, як будувати адаптивне житло для своїх потреб.


Коли

19:00

Де

вулиця Ярославів Вал, 14

Вхід вільний


Шоукейс у Палаці культури «Куренівка»

У Палаці культури «Куренівка» влаштовують шоукейс «Много воды III» – концерт, на якому виступають музиканти-початківці. У лайнапі: Tvorchi, Laura Marti, «Електромед», «Тимпаче» та Banned Society.

TVORCHI  – Believe

Коли

20:00-1:00

Де

вулиця Костянтинівська, 73

скільки

150 грн


Лекція про веганство у Mezzanine

У Mezzanine влаштовують лекцію про веганство: чому медичні організації підтримують веганство, як правильно побудувати свій раціон, самостійно збалансувати своє харчування та які аналізи варто перевірити веганам. Давати поради і руйнувати міфи про веганство буде Даша Воронкова – веган з 11-річним досвідом, співорганізаторка проєкту «Веган Україна».


Коли

19:30-22:00

Де

вулиця Нижньоюрківська, 31

скільки

200 грн