The Village Україна збирає події середи, 6 листопада, які варто відвідати.

Концерт «ЦеШо»

«Соціальний рейв-бенд», як себе називають «ЦеШо», презентує у листопаді виступ-перформанс з оновленим складом, новими піснями та образами. «І найголовніше – новим, більш електронним звучанням, яке забезпечив новий учасник рейв-бенду», – розповідають організатори концерту.


Коли

20:00

Де

Closer, вулиця Нижньоюрківська, 31

Скільки

від 400 гривень


Виставка «Тут живуть інші люди»

Перша в Києві персональна виставка Олександри Кадзевич – одеської художниці, номінантки цьогорічної Премії PinchukArtCentre та кураторки неформального простору Noch. У The Naked Room будуть представлені її роботи, створені на перетині живопису та колажу. В основі більшості з них – знайдені дерев’яні дошки, які зберігають оригінальну форму та всі порізи. Олександра Кадзевич залишає попередню історію дощок, водночас додає нові художні нашарування.


Коли

11:00-20:00

Де

The Naked Room, вулиця Рейтарська, 21

Вхід вільний


Виставка Івана Марчука

За словами художника Івана Марчука, це його остання виставка в Україні. На експозиції представлено 100 невідомих творів митця, серед яких живопис, графіка і пластика. Вперше в історії діджитал-галерея ARTAREA «оживить» картини митця у форматі відеоарту. Іван Марчук – єдиний українець, який входить у список «100 видатних геніїв сучасності» британської газети The Daily Telegraph.


Коли

11:00-20:00

Де

Artarea, вулиця Софіївська, 11-15

Скільки

150 гривень – будні, 200 гривень – вихідні


Спеціальний показ «Додому»

«Додому» – це українська стрічка, яка цього року потрапила до лонглиста «Оскара» та «Золотого глобуса». На події можна буде подивитись стрічку разом зі знімальною групою, а після перегляду поспілкуватись із режисером фільму – Наріманом Алієвим і виконавцем головної ролі Ахтемом Сеітаблаєвим.


Коли

19:00

Де

«Сінема Сіті», вулиця Антоновича, 176

Скільки

від 120 гривень