The Village Україна збирає події суботи, 2 листопада, які варто відвідати.

The Great Gatsby Ballet

Українському проєкту The Great Gatsby Ballet – 5 років. У Києві влаштовують ювілейний балет, який вже побував у 30 європейських містах. Проєкт поєднує у собі класичну хореографію, сучасний танець, елементи кінематографу та мюзиклу. Цього разу балет показуватимуть під акомпанемент симфонічного оркестру.


Коли

19:00-22:00

Де

вулиця Велика Васильківська, 103

скільки

від 220 грн


Bazaar Fashion Weekend. Autumn edition

Журнал Harper's Bazaar влаштовує шопінг Bazaar Fashion Weekend. У 10 шоурумах українських дизайнерів можна буде придбати речі за знижкою до 90%: Anna October, Bobkova., Dafna May, Elena Burenina, elenareva, Lake Studio, Litkovskaya, POUSTOVIT, TAGO, Valery Kovalska.


Коли

10:00-20:00

Вхід вільний


Halloween у Closer

Геловінську вечірку влаштовують у Closer. У лайнапі: Reade Truth (live), Onur Ozer та Borys. Готуйте костюми – з ними вхід на 200 гривень дешевший.


Коли

23:55-10:00

Де

вулиця Нижньоюрківська, 31

скільки

від 350 грн


Винний квартирник у «Бальтазарі»

Винний квартирник влаштовують у барі «Бальтазар» у підвалі Бессарабського ринку. Цього разу пригощатимуть білим, червоним та ігристим вином, а Олександр Селюк розповість про вино: «звідки прийшло і куди пішло».


Коли

17:00-19:30

Де

Бессарабська площа, 2

скільки

200 грн


Фріда Кало: чікіта, дружина, (не)сюрреалістка

Лекція про мексиканську художницю Фріду Кало. «Все просто: Мексика, батько-єврей, мати-індіанка, чоловік-комуніст, Фріда – генійка. Саме так можна переказати передумови становлення «великої мексиканської художниці», – розповідають організатори події.


Коли

15:00-17:30

Де

бульвар Шевченка, 62

скільки

30 грн


Обкладинка: Юля Вебер для The Village Україна