The Village Україна збирає події п’ятниці, 1 листопада, які варто відвідати.

Концерт Circa Waves у Atlas

Англійський гурт Circa Waves уперше виступить в Україні. На концерті він презентує новий альбом What’s It Like Over There? Його спродюсував Алан Молдер, який також працював із Foals та The Killers.

Circa Waves – Wake Up

Коли

19:00

Де

Atlas, вулиця Січових Стрільців, 37-41

скільки

від 690 гривень


Veselka: Coven на Річковому вокзалі

Геловінський шабаш – «обов’язкова подія для справжніх відьом і чаклунів». У лайнапі: 90 Process, Alex Savage, Daria Kolosova, Sasha Zlykh, S. A. Tweeman, Spalah, Poly Chain, Mays та Cantrust.


Коли

23:00-9:00

Де

Поштова площа, 3

скільки

від 450 гривень


Макс Купер у Палаці культури «Куренівка»

Британський електронний музикант Макс Купер виступить на вечірці бьорнерів України, присвяченій Геловіну. Він презентує новий альбом Yearning for the Infinite, який вийде у листопаді. Спеціально для концерту розробили візуальне оформлення, яке теж буде постійно повторюватись.

Max Cooper – Aleph 2

Коли

22:00

Де

вулиця Костянтинівська, 73

скільки

від 450 гривень


Vinyl Friday у «Хвильовому»

Вінілова вечірка у «Хвильовому» – свої діджей-сети гратимуть Борис Марченко та Денис Жгарьов. «Цієї п’ятниці Хвильовий буде рухатись у ритмі soul, funk, jazz, synth pop, neon і nudisco. Ніч, вініл, Поділ – нічого зайвого», – кажуть у барі.


Коли

22:00-4:00

Де

вулиця Верхній Вал, 18

вхід вільний


Шабаш у «Бальтазарі»

У «Бальтазарі» влаштовують геловінську вечірку «для друзів та друзів друзів, для ангелів і демонів, для котів і песиків, для павичів та орлів, для всіх охочих без винятків». На вечірці гратимуть Ян Лебедь, Євген Володько та Богдан Шолох.


Коли

22:00-03:00

Де

Бессарабська площа, 2

Вхід вільний