The Village Україна збирає події четверга, 31 жовтня, які варто відвідати.

Концерт Майкл Джира із гурту Swans

Майкл Джира – американський музикант і постійний учасник гурту Swans – приїде в Київ із сольним концертом. На сцені буде лише співак і гітара. Звучатимуть пісні з репертуару гуртів Swans і Angels of Light.


Коли

19:00

Де

Caribbean club,

вулиця Симона Петлюри, 4

скільки

від 780 гривень


Геловін з котами у «Центрі Кототерапії»

На Воздвиженці у «Центрі Кототерапії» влаштовують «божевільну вечірку» на честь Геловіна. Обіцяють нагодувати кормом та настоянками і ворожитимуть на котах. Також буде перегляд фільму «Сімейка Адамсів». На подію потрібно зареєструватись


Коли

20:00

Де

вулиця Воздвиженська, 14

скільки

400 гривень


Костюмована вечірка у «Хвильовому» – PlasticWeen

«PlasticWeen – це страшний сон про світ пластику, що незабаром чекає на нас. Якщо вчасно не прокинемось», – кажуть організатори.  Музику підбиратимуть Андрій Янковський, Сергій Cane та Нестор Барчук.

Вхід лише в костюмах, а за найкращі образи з пластикових відходів обіцяють подарунки.


Коли

20:00

Де

вулиця Верхній Вал, 18

вхід вільний


Вечір сучасних балетів

У Жовтневому палаці відбудеться вечір сучасних балетів з циклу «Шедеври сучасної хореографії» від продюсерського центру Альони Матвієнко. У програмі – чотири постановки від хореаографів Іржі Кіліана та Юрія Посохова.


Коли

19:00

Де

Жовтневий палац,

Алея Героїв Небесної Сотні,1

скільки

від 250 гривень


електронний архів українського неофіційного мистецтва ХХ століття

У Національному художньому музеї України покажуть перший том електронного архіву українського неофіційного мистецтва другої половини ХХ століття Ukrainian Unofficial, присвяченого київським художникам – UU#Kyiv.

До київського тому увійшло 25 імен, серед них Флоріан Юр’єв, Вілен Барський, Михайло Вайнштейн, Ада Рибачук та інші. Архів містить близько двох тисяч оцифрованих робіт авторів, а також їхні біографії та світлини.


Коли

19:00

Де

Національний художній музей України, вулиця. Грушевського, 6

скільки

40 гривень


Фото: Центр Кототерапії