The Village Україна збирає події понеділка, 28 жовтня, які варто відвідати.

Виставка Дениса Саліванова

Галерея The Naked Room презентує першу персональну виставку Дениса Саліванова – митця, який працює на перетині живопису, відео та цифрових медіа. Саліванов досліджує взаємозв’язок сучасної людини з навколишнім простором, кордони їхнього впливу та взаємодію суспільства з предметним світом.


Коли

з 16 жовтня до 20 листопада

Де

The Naked Room, вулиця Рейтарська, 21

Вхід вільний

Facebook


Вистава «Кайдаші 2.0»

Вічна історія сімейних сварок за грушу отримала нову інтерпретацію у «Дикому театрі». «Син його хотів врятувати батька від зеленого змія, щоб матір нарешті зажила щасливо, але забухав. Другий син хотів пристрасті, але пішов її шукати в АТО», – розповідають творці вистави про нову версію історії Нечуя-Левицького.


Коли

20:00

Де

«Сцена 6», вулиця Васильківська, 1

Скільки

150-550 грн


Аніме «Дитя погоди»

Допрем’єрний показ аніме «Дитя погоди» режисера Макото Сінкая на великому екрані. В Японії на аніме «Дитя погоди» було продано 8 мільйонів квитків, тож стрічка посіла 9 місце у рейтингу найкасовіших фільмів, які будь-коли виходили у прокат. «Дитя погоди» буде боротися за премію «Оскар» від Японії у категорії «Найкраща стрічка іноземною мовою».


Коли

19:30

Де

«Планета кіно», проспект Степана Бандери, 34В

Скільки

від 130 грн


ЙОГА У ПОСОЛЬСТВІ ІНДІЇ

У посольстві Індії проводять заняття йогою. Заняття проходять з понеділка по п'ятницю. Для відвідування занять необхідно мати з собою паспорт та форму для занять.


Коли

19:00

Де

вулиця Максима Берлинського, 20-б

Вхід вільний