Гурт «Бумбокс» випустив кліп до пісні «ДШ». Це вже четверте відео, яке зняли на пісні з останнього альбому гурту «Таємний код: Рубікон».

Режисер відео – Станіслав Гуренко. Це вже його третя робота для гурту. За сюжетом, чоловік, якого грає Андрій Хливнюк, пригадує найкращі моменти зі свого життя, згадує про свою сім’ю та одночасно з цим перевдягається в уніформу представника силових структур. У фіналі – чоловік виходить до людей, коли інші силовики починають бігти до них, він лишається на місці.

«Головний герой зустрічається зі своїм страхом втратити найважливіше. Як і всі ми, він, метафорично, поставлений перед вибором між обов'язком і сумлінням. Як часто ми втрачаємо землю під ногами, прагнучи хибних цілей, ідемо на поводу, так званої, суспільної думки, в той, чи інший спосіб, стаємо ворогами самим собі? Ідея відео в тому, щоб нагадати собі про справжні пріоритети i ні в якому разі не ставити на кон найдорожче», – розповів про кліп Андрій Хливнюк.

За словами Станіслава Гуренка, на початку роботи над кліпом були 4 версії сценарія. «Ми знімали кліп 23 і 24 вересня – це були два теплих і насичених знімальних дні, хоча й не легких: багато сцен, близько 20 акторів, переїзди», – говорить Гуренко.