The Village Україна збирає події середи, 16 жовтня, які варто відвідати.

Кіноклуб у Музеї кіно

Щосереди у «Довженко-Центрі» показують рідкісні фільми Всеукраїнського фотокіноуправління. 16 жовтня влаштують показ стрічки «Людина і мавпа» 1930 року. Це один з перших українських повнометражних наукових фільмів, режисерами якого є Андрій Вінницький та Юзеф Мурін.


Коли

19:00

Де

вулиця Васильківська, 1

скільки

80 гривень


Концерт Shahmen

Shahmen – проєкт репера Bless. У 2019 році Shahmen уже виступав в Україні на Atlas Weekend 2019, тепер він повертається у Київ, щоб презентувати новий альбом.


Коли

20:00

Де

Atlas, вулиця Січових Стрільців, 37-41

скільки

від 680 гривень


Відкриття виставки Memories Михайла Деяка

У Voloshyn Gallery представлять персональну виставку «Memories (Спогади)» Михайла Деяка. Проєкт складається з двох масштабних об’єктів зі скла та композиції з металу.

«Імерсивний простір Memories – середовище, де відвідувачі виставки та артоб’єкти виступають рівноправними творцями та акторами цього середовища», – коментують організатори. 


Коли

19:00

Де

Voloshyn Gallery

вулиця  Терещенківська, 13

вхід вільний


Презентація книжки Марічки Паплаускайте

Журналістка Марічка Паплаускайте у Київському центрі Українського католицького університету презентує книжку репортажів «Бог дивовижних людей та інших грішників».


Коли

18:30-20:00

Де

вулиця Івана Мазепи, 10-А

Вхід вільний


Кіноконцерт RUSH: Cinema Strangiato

Кіноконцерт Cinema Strangiato від хардрок-гурту Rush – це мікс з найцікавіших моментів туру R40+: записи пісень,  кадри з бекстейджу та інтерв’ю з учасниками гурту.  Побачити фільм можна буде лише день.


Коли

19:00

Де

«Планета кіно»,
«Баттерфляй»,

«Сінема Сіті»

скільки

від 150 гривень


Обкладинка: «Планета кіно»