The Village Україна збирає події понеділка, 14 жовтня, які варто відвідати.

Матч україна – португалія на «нск олімпійський»

На НСК «Олімпійський» відбудеться кваліфікаційний матч Євро 2020, на якому гратиме Україна проти Португалії. Для входу на стадіон потрібно мати з собою документ – за ним перевірятимуть квиток. Його можна буде придбати лише онлайн, на стадіоні не буде кас для продажу квитків. Придбати квитки можна за посиланням.


Коли

21:45

Де

вулиця Велика Васильківська, 55

скільки

від 150 грн



Дні українського пальта у «Всі.Свої»

«Всі.Свої» влаштовують маркет, на якому можна придбати пальта від українських брендів. «Класичні моделі та трендовий оверсайз, стриманих та яскравих кольорів, пальта з шерсті, кашеміру та екошкіри – у нас знайдеться варіант для кожного», – розповідають організатори. На маркеті будуть представлені 100 брендів верхнього одягу, а також взуття, сумки, білизна та прикраси.


Коли

10:00-20:00

Де

вулиця Десятинна, 12

Вхід вільний


Лекція та дискусія «Менструація? Нормальна ситуація!» в Izone

Лекція та дискусія, присвячені менструації: чому потрібно піклуватися про себе, як зробити цикл комфортним та безпечним і чому менструація повинна перестати бути чимось таємничим.

У форматі TEDx виступатимуть Анна Понікарчук – співзасновниця магазину екотоварів Ozero, Анастасія Ле Хак з бренду Натур Бутік та авторка боту Solomia Today Маша Леоненко. Спікерки розкажуть, як жінки впливають на екологію, що приховує в собі прокладка і тампон та що відбувається з тілом жінки під час менструації. Вхід за реєстрацією.


Коли

15:00-17:00

Де

вулиця Набережно-Лугова, 8

скільки

100 грн


Виставка сучасного мистецтва резиденції Biruchiy

У Музеї історії Києва триває виставка сучасного мистецтва Exodus. На ній представлені роботи митців з Чорногорії, Боснії і Герцеговини, Сербії, Росії, Іспанії, Чехії, Республіки Білорусь та України.

Художники протягом трьох тижнів червня жили і працювали на артрезиденції у Чорногорії. «Дуже цікавий експеримент – працювати цілий рік над однією темою: в Чорногорії та Україні, з митцями різних поколінь, ментальності, національностей та й шкіл», – розповідає президент «Спілки Дослідників Сучасного Мистецтва» Геннадій Козуб.


Коли

11:00-18:00

Де

вулиця Хмельницького, 7

скільки

45 грн дорослий квиток, 40 грн пільговий


Обкладинка: Анна Бобирєва для The Village Україна