Українська фотографка Катерина Фелліні отримала міжнародну премію EyeEm Awards, ставши найкращою фотографкою року. Церемонія вручення відбулася на Berlin Photo Week.

«У практичному плані перемога в цьому конкурсі означає початок роботи з величезною командою EyeEm протягом всього року. Публікації в British Journal of Photography, Format, інтерв'ю, лекції та фотоівенти, робота з партнерами та клієнтами EyeEm. А в особистісному – це ще й нагадування самій собі про те, що я перш за все фотограф і важливо присвятити цій справі якомога більше часу, зусиль, енергії», – коментує Катерина Фелліні The Village Україна.

Вона брала участь у змаганні з роботою «Тонкий еротизм» у категорії «Портрет».

«Образ є частиною серії фоторобіт, якою я зараз займаюся. Його робоча назва – «Тонкий еротизм», і в цьому проєкті я продовжую досліджувати питання людської сексуальності, чуттєвості та невербального спілкування. Я хочу, щоб людей бачили, чули, визнавали. Щоб стерти все, крім суті, у яку я так часто закохуюсь», – описує роботу фотографка.


 EyeEm Awards – щорічна премія, якою нагороджують найкращих фотографів, починаючи з 2015 року.

Вона включає 10 категорій: Minimalist, Creative, Architect,  Photojournalist, Foodie, Great Outdoors, Street Photographer,  Traveler та  Mobile Photographer та Portraitist.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Фото: Катерина Фелліні