The Village Україна збирає події неділі, 13 жовтня, які варто відвідати.

Вечірка Photon за участі Бена Клока

Бен Клок – німецький діджей, резидент відомого берлінського клубу Berghain та власник студії звукозапису. Діджей виступатиме у рамках київської вечірки Photon: Ben Klock, Ellen Allien, DVS1, Voin Oruwu. Артист поєднує у своїй творчості «жорстке промислове звучання та глибокі гіпнотичні ритми», розповідають організатори події.


Коли

22:00

Де

кіностудія імені Довженка, проспект Перемоги, 44

Скільки

від 650 грн


Вистава «Сталкери»

Вистава за п’єсою Павла Ар’є «На початку та наприкінці часів» – це історія про забутих, нікому непотрібних чудернацьку бабу Прісю, хворобливу мати і придуркуватого сина. Вони мешкають у 30-кілометровій зоні відчуження довкола ЧАЕС і захищають свій маленький світ від вторгнення великого суспільства.


Коли

19:00

Де

Театр драми і комедії на лівому березі, Броварський проспект, 25

Скільки

240-480 гривень


Дискусія та показ кіно про булінг

В Urban Space 500 покажуть стрічку «Булер» американського режисера, лауреата премії «ЕММІ» Лі Гірша, яка свого часу дала поштовх потужній кампанії з протидії булінгу в США. Після стрічки планують розпочати дискусію про булінг. Реєстрація за лінком.


Коли

18:30

Де

Urban Space 500, вулиця Бориса Грінченка, 9

Вхід вільний


Стрічка «Басейн» на фестивалі «Кінокульт»

Психологічна драма з Аленом Делоном, Ромі Шнайдер та Джейн Біркін на фестивалі «КіноКульт». За сюжетом, письменник Жан-Поль відпочиває зі своєю дівчиною Маріанною на італійській віллі. До них приїздить товариш Гаррі із неочікуваною гостею – вісімнадцятилітньою донькою Пенелопою. До стосунків з новим хлопцем Маріанна зустрічалася з Гаррі. Між старими коханцями з‘являються нові почуття, а молода Пенелопа щиро захоплюється красунчиком Жан-Полем. Обов’язкова реєстрація за лінком.


Коли

15:30

Де

Київський телецентр «Олівець», вулиця Мельникова, 42

Вхід вільний


Дні українського пальта у «Всі. Свої»

На маркеті «Всі.Свої» можна придбати класичні моделі та оверсайз моделі пальт, а також пальта з шерсті, кашеміру та екошкіри. 100 українських брендів представлять верхній одяг, а також — традиційно — взуття, сумки, білизну, прикраси та інші аксесуари.


Коли

10:00–20:00

Де

вулиця Десятинна, 12

Вхід вільний


Вечірка Decompression у ДК «Куренівка»

13 жовтня українська спільнота Burning Man проведе вечірку Decompression – Rockеt. «Разом з вами ми запустимо зореліт ДК «Куренівка», головну культурну надію українського людства, в незвідані простори космосу, щоб дослідити нові матерії, знайти нові форми життя і класно з ними запалити», - розповідають організатори події.


Коли

16:00

Де

вулиця Костянтинівська, 73

Скільки

від 500 до 2000 грн