The Village Україна збирає події пятниці, 11 жовтня, які варто відвідати.

100 фільмів за 100 хвилин у «Київській Русі»

Прем’єра показу «100 фільмів за 100 хвилин 2019» у кінотеатрі «Київська Русь». «Цього разу ми зібрали докупи фільми, які у звичайному житті навряд чи колись зустрілися б разом. Наш рецепт – трохи божевільної анімації з Латинської Америки, приправляємо їх стриманими скандинавськими комедіями, вливаємо дві склянки європейського реалізму й додаємо азійське бозна-що», – розповідають організатори.


Коли

20:00-21:40

Де

вулиця Січових Стрільців, 93

скільки

від 80 гривень


Вечірка у «Хвильовому» до міжнародного дня дівчат

У Міжнародний день дівчат у барі «Хвильовий» влаштовують вечірку. «Ми не віримо в те, що існують «чисто чоловічі професії» чи що є робота, на яку дівчата в принципі не здатні. Проте сьогодні у світі досі існують такі стереотипи – бартендеринь мало де можна зустріти, з діджейками ситуація краще, але про гендерний баланс годі й говорити», – розповідають у барі. За пультом цієї п’ятниці будуть лише дівчата: Аліна Крівкіна, Наташа Гривюк та Stassy Miller.


Коли

22:00-04:00

Де

вулиця Верхній Вал, 18

Вхід вільний


Відкриття «Київської бієнале»

Третя київська бієнале «Чорна хмара» стартує 11 жовтня. На ній митці з понад 10 країн світу покажуть свої роботи, щоб привернути увагу до глобального впливу діджиталізації.

Першого дня відкривають виставку, яка об’єднає роботи художників з Німеччини, Великобританії, Індії, Канади та України. Митці порушують теми масових комунікацій, штучного інтелекту, довкілля та Чорнобильської катастрофи.


Коли

19:00-22:00

Де

Науково-технічна бібліотека КПІ

Вхід вільний


Концерт Луни у кіностудіїї довженка

Луна виступить у Києві із сольним концертом у рамках свого туру. Можна буде почути треки з нового альбому «Транс», який презентували 4 жовтня.

ЛУНА - Дельфины

Коли

20:00

Де

кіностудія імені Довженка, проспект Перемоги, 44

скільки

750 гривень


Відкриття виставки Bird in Flight Prize ‘19

Відкриття виставки робіт фіналістів конкурсу фотографії Bird in Flight Prize 2019 у Set. Міжнародне журі обрало десять робіт з понад 400 заявок, які покажуть в артпросторі. До шортлиста увійшли фотографи з України, США, Польщі, Нової Зеландії, Нідерландів та Іспанії.

Михайло Палінчак проєкт «Обличчя Майдана»

Коли

19:30-22:00

Де

вулиця Ярославів Вал, 14

вхід вільний


Parental Advisory: Anastasia Kristensen у Closer

Вечірки Parental Advisory повертається у Closer з новим форматом. «Вечірки Parental Advisory завжди були про еклектичну музику: менш ніж за два роки діджейські пульти під керівництвом наших гостей витягували електронні композиції всіх сортів і жанрів. У прийдешню ж вечірку нас чекає ніч симбіозу техно і електро», – кажуть організатори. Цієї п’ятниці гратиме Анастасія Крістенсен, яка увійшла до списку 20 найцікавіших молодих діджеїв за версією британського Mixmag.

Anastasia Kristensen – EXHALE Extrema Outdoor Belgium (2019)

Коли

23:59-09:00

Де

вулиця Нижньоюрківська, 31

скільки

від 300 грн


концерт Iceage + Isolated Youth

Данський гурт Iceage виступить у Києві у Mezzanine. Зокрема, виконавці гратимуть треки з останнього альбому Beyondless 2018 року. «Ми намагаємось не стояти на місці та не хочемо стати одним із тих гуртів, які просто повторюють алгоритм, що працює. Нам це не дуже цікаво: ми голодні й у нас є прагнення до пошуку нових можливостей написання пісень чи альбомів», – розповідає фронтмен гурту Еліас Бендер.

Iceage - The Lord's Favorite

Коли

20:00-23:00

Де

вулиця Нижньоюрківська, 31

скільки

550 гривень, 600 гривень на вході