The Village Україна збирає події понеділка, 7 жовтня, які варто відвідати.

презентація вистави Hooligan та вечірка

У Палаці культури «Куренівка» презентують проєкт вистави Hooligan, прем’єра якої відбулася у Мистецькому Арсеналі у липні. Це історія бунту, непокори та боротьби проти системи цінностей, співзвучна з темою футбольних фанатів.

На цю тему режисера Пітера Канта надихнув один з акторів, який вболівав за «Металіст» та почав битися у харківській групі футбольних фанатів. Автори проєкту поділяться враженнями від створення вистави, а захід закінчиться вечіркою з техно-індастріал музикою.


Коли

19:00-22:30

Де

вулиця Костянтинівська, 73

Вхід вільний


Показ фільму «Людина з табуретом» в Urban Space 500

«Людина з Табуретом» – документально-пригодницький фільм про останню подорож мандрівника та українського режисера Леоніда Кантера. У 2004 на звичайній київській кухні студенти придумали гру «З Табуретом до океану»: донести чотири дерев’яні табурети до чотирьох океанів. Режисер знімав усе, що його оточує і що перетворило життя на кіно. Проте повертаються мандрівники в Україну у вогні війни.


Коли

19:00

Де

вулиця Бориса Грінченка, 9

Вхід вільний


Виставка «Трохи змінені» у Dymchuk Gallery

Виставка українського дуету Тані Щеглової та Романа Новена Synchrodogs, який визнали найкращими фотографами світу за версією Vogue Italia. Під час подорожі Карпатами митці створили серію світлин, які досліджують втручання людини в дику природу. Виставка стала роздумом про те, як змінюється людина, коли змінюється довкілля.


Коли

11:00-22:00

Де

вулиця Ярославська, 21

Вхід вільний


Обкладинка: Synchrodogs