The Village Україна збирає події суботи, 5 жовтня, які варто відвідати.

Концерт I am waiting for you last summer 

Гурт I am waiting for you last summer, який грає пост-рок виступатиме цього разу в Mezzanine. Гратимуть як і відомі пісні тріо, так і нові релізи.

I am waiting for you last summer - Event Horizon (2011)

Коли

20:00

Де

Mezzanine, вулиця Нижньоюрківська,31

скільки

300 грн


Фестиваль сиру та вина на ВДНГ

Kyiv Food and Wine Festival – найбільший фестиваль українських вин в Україні. На ВДНГ можна буде спробувати понад 300 видів українських вин та кілька сотень видів сирів від крафтових українських сироварень.


Коли

11:00-22:00

Де

ВДНГ

скільки

від 100 грн


Шоукейс від музичного журналу «Слух»

Онлайн-журналу «Слух» на Українському музичному ярмарку презентує нову українську музику в рамках власного шоукейсу. Запросили проєкт Zbaraski, співачку Стасік (Анастасію Шевченко), гурт Sheetel & the Good Stuff та реп-виконавець Ядерна Могила.

Стасік - Колискова для ворога (2019)

Коли

17:00

Де

Арт-завод «Платформа»

скільки

130 грн - вхід на фестиваль


Сезонна барахолка у 19i6

Барахолка осіннього одягу від «Дому культуры». Можна буде придбати, зокрема, верхній одяг, костюми, светри та взуття. Барахолка відбуватиметься у кав’ярні в 19l6.


Коли

13:00-21:00

Де

вулиця Коцюбинського, 6

вхід вільний


Відкриття нового Second Chance на «Золотий воротах»

Концепт-стор вживаного одягу закрили свій магазина на Подолі та відкривають його у новій локації – біля метро «Золоті ворота».  «Будемо роздивлятись новинки, пити домашнє вино та спілкуватись з нашими засновницями магазину», – анонсують організатори.


Коли

14:00-22:00

Де

вулиця Золотоворітська, 6-А

вхід вільний


Fashion Tech Summit

У ЦУМ організовують освітню подію, яка має стати платформою взаємодії індустрії моди та технологій. Свої лекції читатимуть 40 спікерів, зокрема, представники зі Snapchat, Pinterest та Stanford University.


Коли

10:00

Де

ЦУМ, вулиця Хрещатик, 38

скільки

від 2500 грн