The Village Україна збирає події понеділка, 30 вересня, які варто відвідати.

Letnik grand closing у «Хвильовому»

Бар «Хвильовий» закриває літній майданчик і влаштовує велику вечірку. «Ми хотіли би тусити у дворі весь рік, але осінь є осінь. Тому поки ви не розбіглися по русифікованих містах, в понеділок 30 вересня влаштовуємо вечірку-прощання з лєтніком», – кажуть організатори.


Коли

22:00-2:00

Де

вулиця Верхній Вал, 18

Вхід вільний


Лекція засновника Sammy Icon Олексія Малицького

У рамках лекцій Thank God It's Monday влаштовують зустріч з Олексієм Малицьким - засновником брендів Sammy Icon, Clan-P, 5000 Miles та мережі магазинів One Factory. Він рік провів у США для пошуку нових ідей та інсайтів, якими поділиться вже цього понеділка. Під час лекції пригощатимуть солодощами та вином. Вхід на подію за реєстрацією.


Коли

19:00-21:00

Де

вулиця Володимирська, 101

cкільки

Вхід вільний


Показ класичних фільмів у «Планеті Кіно»

У кінотеатрах «Планети Кіно» показуватимуть класичні фільми. «Будемо дивитися їх на великому екрані, подумки завершувати речення за героїв та мугикати мотиви знайомих пісень», - розповідають у «Планеті Кіно». Усі стрічки показуватимуть мовою оригіналу, для більшості будуть українські субтитри. У понеділок у прокаті – «Кримінальне чтиво» Квентіна Тарантіно.

«Кримінальне чтиво» (1994)

Коли

19:30-22:30

Де

Планета Кіно

скільки

від 150 грн


Вистава «Танець Делі» від театру Connect

Театр Connect показуватиме психоделічну мелодраму «Танець Делі» за п’єсою Івана Вирипаєва. Дії відбуваються у кімнаті для відвідувачів лікарні, а герої зіштовхуються з проблемами невиліковної хвороби та втрати близької людини. Головна героїня Катя показує, як за допомогою любові можна перенести будь-які випробування.


Коли

19:00-21:00

Де

вулиця Хрещатик, 50-б

скільки

300 грн


Лекторій «Життя в стилі еко»

У КПІ влаштовують лекторій «Життя в стилі еко», який об’єднує чотири виступи про екологічні проблеми та як їх можна вирішити. Співзасновниця zero-waste крамниці Ozero Анна Понікарчук розповість, як на прикладі власного бізнесу можна змінити світ на краще. Розробник програмного забезпечення EPAM Ukraine Олександр Панфьоров на прикладі досвіду Green team EPAM розповідатиме про екологічні проєкти, які можна втілювати у гуртожитках та аудиторіях.

Піар-менеджерка додатку Сортуй Ксенія Растворова розкаже про складнощі сортування сміття та як застосовувати додаток, а голова ГО Друге життя Сергій Волков пояснить, чому потрібно відмовлятися від звалищ і вимагати переробки сміття. Реєстрація за посиланням.


Коли

16:00-18:00

Де

проспект Перемоги, 37

Вхід вільний


Обкладинка«Хвильовий»