The Village Україна збирає події суботи, 28 вересня, які варто відвідати.

Вечірка Rhythm Büro: Extra

Київське об’єднання Rhythm Büro організовують на ВДНГ масштабну вечірку Rhythm Büro: Extra, де буде три сцени з електронною музикою. Їх кураторами стануть Bassiani, Roots United та Outer. У лайнапі: Voiski (live), Vera Logdanidi, Legowelt (live), Bella Sarris та інші.


Коли

22:00

Де

ВДНГ

скільки

від 499 грн


Craft Beer Fest на ВДНГ

На фестивалі крафтового пива на ВДНГ можна буде спробувати понад 100 сортів пива від українських броварень. Також буде фудкорт, майстер-класи та лаунж-зона.


Коли

12:00-23:00

Де

ВДНГ

скільки

150 грн


DJ Tapolsky на Житньому ринку

Tapolsky на честь свого дня народження влаштовує драм-енд-бейс вечірку на Житньому ринку. «Цього разу ми вирішили потанцювати на справжньому подільському ринку, все життя я мріяв це зробити», – коментує Анатолій Топольський.


Коли

22:00

Де

Житній ринок

вулиця Верхній Вал, 16

скільки

299 грн


Перформанс Дарії Кольцової «Хочете, я зроблю ваш портрет?»

Художниця Дар’я Кольцова, в якості експерименту, увесь день робитиме портрети, використовуючи ксерокс. З відбитків Дар’я складає колаж, документуючи враження від людини. Ціна портрету – 100 доларів. Сесія триватиме 40 хвилин. Реєстрація тут.


Коли

12:00-18:00

Де

Set, Нижній вал 16

вхід вільний


Наукові пікніки у парку Шевченка

Лекцій, майстер-класи та досліди на чергових Наукових пікніках. «Будемо знайомити всіх охочих з наукою дуже близько і особисто», – запевняють організатори.


Коли

12:00-17:00

Де

Парк Шевченка

вхід вільний


Фото: 1 – Rhythm Büro, 2 – Дар'я Кольцова